За компанията

HL-TopMix е сред най-успешните предприятия за производство на комбинирани фуражи в България. Повече от четиринадесет години компанията произвежда фуражи за всички видове и категории животни.

Компанията разполага с нова и иновативна производствена база. Производствената линия е проектирана и доставена от световния пазарен лидер Buhler. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.

През август 2014 г. водещият производител и доставчик на специализирани храни за животни в Европа - HL Hamburger Leistungsfutter GmbH – стана партньор на „Топ Микс“, като закупи 40% от него. Сделката стана факт след дългогодишно сътрудничество между двете компании. След финализирането на сделката компанията се преименува на „HL – TopMix“.

Партньорството между HL Hamburger Leistungsfutter и “Топ Микс” предвижда изграждането на нова технологична линия за производство на специализирани храни и добавки от продуктовата гама на HL Hamburger Leistungsfutter в завода в Калояново, навлизане на външни пазари и удвояване на реализираната продукция през следващите 18-24 месеца.

Знаем колко е важна безопасността на произвежданите храни за животни. Поради това инвестираме в нови технологии и оборудване, които позволяват да се следят както входящите суровини така и изходящата продукция. Всички произвеждани продукти са в съответствие с изискванията на националните и европейските регламенти. Във фуражния завод е внедрена система за управление на безопасност на храните в съответствие със стандарт ISO 22000:2005.

Поради все по-бързо развиващият се пазар и желанието ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти за доставяне на комбинирани фуражи и суровини, разчитаме на собствен логистичен център. Нашите автомобили извозват фуражи от и до посочен от клиента обект. Произведеният комбиниран фураж ежедневно се експедира до всички точки на страната, като нашата най-важна задача е да осигурим на своите клиенти високо качество на услугите, които предлагаме, както и оптимално удовлетворяване на техните изисквания за време, място и точност.

Нашата мисия е да създаваме добавена стойност за клиентите си, да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на продуктите и услугите които предлагаме. Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.

HL-TopMix предлага широка гама от продукти за различни видове и категории животни. Нашите клиенти имат възможността да изберат фураж, който да осигури най-добрите резултати за тяхната ферма или стопанство. Нашите продукти са създадени да отговорят на нуждите на животните през всеки един етап от тяхното развитие, за да постигнете желаните резултати.