Wisan® Omega - за свине майки

Сигнатура: -

Wisan® Omega - Фуражна суровина на основата на ленено семе за свине майки

Wisan® Omega се произвежда от HL-TopMix по специална фирмена технология на HL Hamburger Leistungsfutter, която се прилага в Германия от 2001 година. Wisan® Omega е специален продукт подходящ за хранене на свине майки и представлява комбинация от обработени суровини, с високо съдържание на ленено семе.

Как се произвежда Wisan® Omega?

Основни компоненти, участващи в производството на Wisan® Omega, са пречистено ленено семе и специално обработени зърнени суровини. Процесът на обработка води до силно намаляване на нехранителните субстанции, повишаване на усвоимостта на органичните компоненти и подобряване на вкусовите качества на фуража. Съдържащите се в лененото семе слизести вещества се активират във форма, подходяща за предоставяне на младите и стресирани животни. Съставът от зърна е безупречно обработен и хигиенизиран. Производственият процес подобрява хигиенния статус на компонентите, което допринася значително за по-добра жизненост на животните.

Какви са предимствата на Wisan® Omega?

Влагането на Wisan® Omega в храненето на свине майки оказва влияние върху консистенцията на изпражненията и противодейства на появата на запек след раждане. Активните слизести вещества на Wisan® Omega се свързват с токсините в храносмилателният тракт и спомагат за изхвърлянето им с изпражненията. Високото съдържание на енергия на компонентния състав оказва положително влияние върху процеса на раждане, ускорява процеса на отделяне на млякото, като запазва по-дълго издръжливостта по време на кърмене. Благодарение на високото съдържание на ОМЕГА-3 мастни киселини, продължителното влагане на Wisan® Omega стимулира имунната система на свинете и подобрява заплодяемостта.

Препоръка за хранене:

3 дни преди и до два дни след раждане: до 500-1000 гр/ден период на лактация: 3-5% към фуража на свине период на бременност: 1-2% във фуража за свине

Аналитичен състав

Суров протеин 17,50 %
Лизин 0,67 %
Метионин 0,34 %
Треонин 0,65 %
Триптофан 0,25 %
Сурови мазнини 24,50 %
Сурови влакнини 6,00 %
Скорбяла + захари 25,00 %
Сурова пепел 3,00 %
Калций 0,30 %
Фосфор 0,15 %
Натрий 0,01 %
Магнезий 0,10 %
Обменна енергия 17,6 MJ/кг
Компоненти:
Семена от лен, специално обработени зърнени суровини, добавки, киселини.

Опаковки

Насипно
25кг - хартиена торба
800кг - БигБег
1000кг - БигБег